Suggesties

Voorgerecht

Oesters

Creusen

Zalm

Schots gerookte zalm met garnituur

Hoofdgerecht

Noorse Skrei

met witte wijnsaus & prei, groentensnippers

Côte à los "West-Vlaams Rood"

Met saus naar keuze (per 2p.)

Extra tussenrib

Met saus naar keuze

Varkenshaasje

Butternut curry puree, erwtjes, zuurkool, fine champagne saus

Nagerecht

Mini pannenkoekjes

vanilleijs en esdoornsiroop

Crème brulee

Met garnituur

Specials

"house Specials"

" Zoute Grand Prix gin" Een echte premium gin met zorgvuldig gekozen botanicals. Het resultaat is een gesofisticeerde Belgische spirit om fier op te zijn. Smaak en Aroma: Een zachte gin met een lichte toets van citroen die aan een heerlijk zomers dagje op het strand doet denken. Garnituur: Limoengras en kaffirblad Tonic: Fever-Tree Mediterranean of Aromatic Tonic
Onze keuken voldoet aan 3 pijlers:"In het seizoen, duurzaam geproduceerd, van dichtbij"